Avdeling Haugboveien

stue
gang
stue
spisestue
stue
kjøkken
kjøkkenbenk
soverom
kjøkken
vindu
uteplass
hus
previous arrow
next arrow

Til deg som skal bo hos oss

På Haugboveien er det plass til fire ungdommer i alderen 13-19 år. Dette kan være både gutter og jenter. Det er forskjellige grunner til at man bor på Brusetkollen. Ofte er det fordi det har blitt vanskelig hjemme og ungdommen trenger å bo et annet sted i en kortere eller lengre periode. Vi vil at alle som bor på Brusetkollen skal gå på skole eller ha en jobb / praksisplass på dagtid. Hvis du ikke har dette når du flytter inn så hjelper vi deg med det. Når du flytter inn hos oss lager barneverntjenesten sammen med deg og foreldrene dine en plan for hvor ofte dere skal møtes. Din mening er viktig for hvordan denne planen skal se ut.

Vi som jobber her

Alle som jobber hos oss er forskjellige, i alder, kjønn, utdanning og interesser. Men vi har alle en ting til felles; nemlig at vi liker ungdommer og at vi ønsker å hjelpe dem så de kan å få en bedre hverdag. Når du flytter til oss får du to særkontakter som har særlig ansvar for å hjelpe deg, samarbeide med familien din, og samarbeide med skolen din hvis du går på en.

Hva har vi hos oss

  • Eget rom
  • Bad som du deler med noen flere ungdommer
  • Wifi og kabelnett (som går av om natta)
  • Kjellerstue med playstation og biljardbord
  • Hage med trampoline

Nærområdet

Avdelingen ligger 1 kilometer fra Asker sentrum, og ca 500 meter fra nærmeste bussholdeplass. Fra Asker går det ofte tog til både Oslo og Drammen, samtidig som Asker bussentral har en rekke avganger til andre steder. Toget til Oslo tar 20 minutter. I Asker er det mange butikker, cafeer, samt et kjøpesenter. Kulturhuset ligger ved torget, og har et bibliotek, stor moderne kino med flere saler, og det arrangeres en rekke konserter.

Asker har mye natur, og har flere strender og badeplasser. I området finner du flere gode fiskemuligheter, alpinanlegg, skøytebaner, idrettsanlegg og flere svømmehaller. For den som er glad i å holde seg i form byr Asker på flere store og små treningssentre.

Avdelingen ligger 10 minutter med bil, (20 minutter med buss) fra Sandvika sentrum. Sandvika storsenter har alt man trenger; rikelig med cafeer, restauranter og shoppingtilbud. Sandvika storsenter er et av Norges største kjøpesenter, med 192 butikker og spisesteder.

Våre avdelinger

Se flere av våre avdelinger for barn og unge