Tilla – barneavdeling

Avdelingsleder

Linda Stokke

Brusetkollen_avdeling_Tilla_Stue
Brusetkollen_avdeling_Tilla_Stue
Signe barn og ungdom
Brusetkollen_avdeling_Tilla10
Brusetkollen_avdeling_Tilla9
Brusetkollen_avdeling_Tilla8
Brusetkollen_avdeling_Tilla7
Brusetkollen_avdeling_Tilla6
Brusetkollen_avdeling_Tilla5
Brusetkollen_avdeling_Tilla4
Brusetkollen_avdeling_Tilla3
Brusetkollen_avdeling_Tilla2
Brusetkollen_avdeling_Tilla
previous arrow
next arrow

Til deg som skal bo hos oss

På avdeling Tilla er det plass til 2 barn i alderen 6-12 år. Dette kan være både gutter og jenter. Det er forskjellige grunner til at man bor på Brusetkollen. Ofte er det fordi det har blitt vanskelig hjemme. Vi vil at alle som bor på Brusetkollen skal gå på skole. Når du flytter inn hos oss lager barneverntjenesten sammen med deg og foreldrene dine en plan for hvor ofte dere skal møtes. Din mening er viktig for hvordan denne planen skal se ut.

Vi som jobber her

Alle som jobber hos oss er forskjellige, i alder, kjønn, utdanning og interesser. Men vi har alle en ting til felles; nemlig at vi liker barn og at vi ønsker å hjelpe dem så de kan å få en bedre hverdag. Når du flytter til oss får du to særkontakter som har særlig ansvar for å hjelpe deg, samarbeide med familien din, og samarbeide med skolen din.  

Hva har vi hos

  • Eget rom
  • Bad som du deler med andre barn
  • Wifi og kabelnett (som skrus av ved leggetid)  
  • Spillrom med playstation
  • Aktivitetsrom med bordtennis og klatrevegg
  • Hage med trampoline, huskestativ, klatrestativ, sandkasse og fotballbane
  • Månebiler (tråbiler som er veldig morsomme)

Nærområdet

Avdelingen ligger 3 kilometer fra Asker sentrum, og ca 500 meter fra nærmeste bussholdeplass. Fra Asker går det ofte tog til både Oslo og Drammen, samtidig som Asker bussentral har en rekke avganger til andre steder. Toget til Oslo tar 20 minutter. I Asker er det mange butikker, cafeer, samt et kjøpesenter. Kulturhuset ligger ved torget, og har et bibliotek, stor moderne kino med flere saler, og det arrangeres en rekke konserter.

Asker har mye natur, og har flere strender og badeplasser. I området finner du flere gode fiskemuligheter, alpinanlegg, skøytebaner, idrettsanlegg og flere svømmehaller. For den som er glad i å holde seg i form byr Asker på flere store og små treningssentre.

Avdelingen ligger 10 minutter med bil, (20 minutter med buss) fra Sandvika sentrum. Sandvika storsenter har alt man trenger; rikelig med cafeer, restauranter og shoppingtilbud. Sandvika storsenter er et av Norges største kjøpesenter, med 192 butikker og spisesteder.

Våre avdelinger

Se flere av våre avdelinger